Voedingsbegeleiding

 

Bij The Sportsclub werken we met het succesvolle programma Body Support. Wil je succesvol afvallen en vooral niet meer jojoen? Zoek niet verder! Bekijk dit filmpje en lees daarna de tekst hieronder door. Wil jij graag een goede combinatie maken met sport en voeding maar weet je niet waar te beginnen? Geef je dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Wat is Body Support?

Het Body Support voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat jouw reden ook is, met Body Support stelt je zelf je doel vast en daar werk je samen met jouw instructeur naar toe.

Wat is er zo anders aan Bodysupport?

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je hiermee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crashdieet een hongergevoel en weinig energie. Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling.  Body Support leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Heb je dit eenmaal geleerd, dan ben je in staat om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Body Support leert u om meer te eten dan u gewend bent en toch af te vallen.

Wat kun je verwachten?

Gemiddeld valt men 8 tot 10 kilo af in 3 maanden. In combinatie met je trainingen zul je ook merken dat je veel meer energie hebt, wat het leven uiteraard een stuk aangenamer maakt. Je houdt je eigen progressie bij door inzicht in je personal file met daarin gegevens over je BMI, hartslag/conditie, bloeddruk, omvang, vetpercentage etc

Wil jij afvallen?

Wil jij graag een goede combinatie maken met sport en voeding maar weet je niet waar te beginnen?
Geef je dan hier op voor de gratis kennismakingsgesprek op een tijd die ons beide goed past.

 

Fit de Zomer door bij The Sportsclub Drachten

Speciaal voor 20 vrouwen uit Drachten e.o, ga Fit de Zomer door bij The Sportsclub Drachten!

Lees meer

Zomerrooster

Lees meer
Meer nieuws

"Ik doe de Milon Cirkel nu 2 maanden, voel verandering in mijn lijf qua conditie en spieren. Ik voel me veel fitter en merk het"

Ida Lagendijk

"The Sportsclub staat voor mij voor sportiviteit, vitaliteit, spontaniteit, gezelligheid en vriendinnentijd"

Nicoline

"Dankzij The Sportsclub voel ik me elke dag topfit. Mede dankzij de geweldige groepslessen!"

Rutger

"Door te sporten bij The Sportsclub voelen wij ons topfit. We believe in fitness! "

Jacco en Joas

"In principe is 2 x Milon Cirkel per 10 dagen voldoende. De Milon Cirkel maakt sporten nóg leuker!"

Nel Aasman

"Bij The Sportsclub is iedereen welkom. Er wordt geen verschil gemaakt in wie, hoe en waarom!"

Iris

"Door de ontspannen sfeer in de club kan ik me goed inspannen en een heerlijk workout doen, elke keer weer."

Anita

"Na elke training zit ik weer vol energie. De trainers zorgen dat ik elke keer alles uit mijn training haal."

Katrina

"Ik had niet zoveel met sporten, maar dankzij The Sportsclub is sporten echt mijn passie geworden."

Yvonne

"Door de instructeurs ka ik veilig sporten met een thuisgevoel. En daar hou ik van!"

Fedde

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.