The Sportsclub scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Over ons

The Sportsclub bestaat al sinds 29 augustus 1991, we zijn toen begonnen op de Kade in Drachten. We waren op dat moment de enige sportschool in Drachten.

In 1994 hebben we tijdelijk op een andere locatie gezeten om daarna op 22 februari 1995 The Sportsclub te openen op het plekje waar we nu nog steeds te vinden zijn.

Op dat moment waren we al gericht op fitness, groepslessen en verzorgden we veel senioren lessen. We hadden toen meer vechtsporten en veel jeugd in The Sportsclub, inmiddels is dit wat ingekort en is onze gemiddelde leeftijd wat hoger geworden.

Ook zijn we in het begin al begonnen met fysiogym omdat de eigenaren op dat moment fysiotherapeuten waren, we zijn nog steeds erg actief met onze fysiogym lessen.

The Sportsclub is inmiddels al een paar keer van eigenaar veranderd, maar de werknemers blijven door de jaren heen bij The Sportsclub hangen. Mede hierdoor is The Sportsclub een plek waar mensen graag komen voor goede begeleiding en een gezellige sfeer.

 

 

Jacob de Vlugt
Hallo, ik ben Jacob en ik ben medisch fitnessinstructeur en groeplesseninstructeur. Ik werk nu ongeveer 15 jaar bij The Sportsclub en doe dit met veel enthousiasme. Het enthousiasme van mijn collega’s en onze klanten spreekt mij zo aan aan the Sportsclub. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met veel  plezier naar mijn werk ga. De professioneel uitstraling van ons bedrijf laat zien dat wij voorop lopen in de sportwereld, waardoor wij de klanten het maximale kunnen aanbieden. Mijn drijfveer is dat de doelstelling die de klant voor zichzelf, in samenspraak met mij, heeft gesteld ook daadwerkelijk wordt behaald.

Jimmy Woudstra
Ik werk al 4 jaar bij The Sportsclub. Ik ben begonnen als stagiair en nu inmiddels werk ik als allround fitnessinstructeur. Het is leuk om mensen te helpen zich fitter te voelen en hun grenzen te verleggen, zowel in de fitness als in de Milon cirkel! Soms geef ik les aan groepen maar meestal werk ik één op één. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze sporters en hun doelstelling. Samen proberen we een mooi resultaat te bereiken, plezier te maken en verantwoord te werken.

Robert Spoelstra
Al jaren werk ik met plezier bij The Sportsclub. Ik ben actief als fitness/miloninstructeur. Ook verzorg ik diverse groepslessen voor jong en oud waaronder de TRX, the Gladiator workout, 55+ lessen en Bootcamp. Ik hoop u snel te zien in onze vernieuwde club.

Stien Renkema
Mijn naam is Stien, ik werk al jaren met plezier bij The Sportsclub. De combinatie van de balie, de Milon cirkel en het geven van verschillende lessen maakt het samen wel een hele leuke baan! Het persoonlijk contact met de leden vind ik heel belangrijk. Een mooie activiteit buiten mijn lessen is het organiseren van sportmarathons voor het goede doel. Er is altijd veel belangstelling van onze leden, erg leuk dat iedereen hier altijd zo positief aan meedoet.

 

Marlies Riesenkamp
Hallo! Mijn naam Marlies. Sinds mijn 14e sport ik al bij The Sportsclub en sinds 2002 geef ik ook groepslessen. Beide doe ik met heel veel plezier! Steps en spinning zijn mijn vaste uren, maar daarnaast neem ik andere lessen zoals dynamics, physical fit en pilates wel eens over. Grote kans dat je wel eens les van me hebt (gehad), anders ben je meer dan welkom! 

fitness afslanken afvallen dokkum

Margriet de Leur
Elke Dinsdagavond om 19:00 geef ik Kick & Fun, in deze uitdagende conditieles wordt er o.a. gebruik gemaakt van een Kickbag (soort bokszak). Kick & Fun is ook echt FUN! Doe mee en merk zelf hoe leuk de les is! En iedereen kan meedoen; getraind, ongetraind, jong of oud. Het Kick & Fun programma bevat geen vaste choreografieën, en is door zijn laagdrempeligheid een groot succes bij zowel vrouwen als mannen. Wil je iets aan je conditie doen? Dan zie ik je graag binnenkort in mijn les verschijnen!!

Paul Meulman
Misschien ben ik wel een voorbeeld van-de-knop-om-en-van-die-bank-af-en-ga-sporten type! Mijn naam is Paul, 46 jaar en ik ben spinninginstructeur sinds de zomer 2013. Ik ben bij The Sportsclub gekomen vanwege de gezelligheid en de goede instructeurs. Misschien wel in die volgorde toen, omdat ik heel weinig zelf deed aan beweging. Omdat ik meedeed aan de 2012 Editie van de Alpe 'd HuZes, moest ik dus mijn conditie enorm gaan verbeteren wilde ik niet achteruit rollen i.p.v. boven komen (Ik woog 112 kg). Nu is het 2014 en we hebben een fantastische sportschool gekregen. De open sfeer maakt de sportschool vooral ook een plek waar het gewoon gezellig is. Je kunt makkelijk een gesprek aanknopen met iemand en daarnaast is er heel veel ruimte om maximaal te kunnen trainen. De combinatie van de vele groepslessen, bijvoorbeeld Milon en TRX, Body Pump of spinning maakt The Sportsclub the place to be!

Ciska Lee
Mijn naam is Ciska. Ik werk vanaf de allereerste dag bij The Sportsclub. Door het contact met de leden en mijn collega's ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. U vindt mij bij de receptie en ook ben ik actief als lidmaatschapsadvieseur. Dit vind ik heel leuk om te doen, omdat ik mensen echt kan helpen. 

Laura Kuiper
Mijn naam is Laura en ik ben 23 jaar oud. Ik volg op dit moment nog de studie Sociaal Pedagogische Hupverlening (SPH) aan Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Ik werk nu al een aantal jaren met veel plezier bij The Sportsclub. Op de vrijdagavond en de zaterdag tref je mij aan bij de receptie en in de fitness. En héél af en toe kom je me tegen in de kinderopvang. Tot snel!

 

Sjoerdtje Span
“Als ik van mij laat horen; spits dan je oren.
Gratis sporten; groepslessen, fitness, aan jou de keus.
Na afloop jezelf verwennen in de sauna
en daarna heerlijk relaxen in onze living met koffie of thee.
Daartegen zeg je toch geen nee!? ”

Liezet Algra
Ik ben al jaren bij the Sportsclub als kinderopvangster aan het werk. Met mijn werk als overblijfmoeder aan de Wiekslag te Drachten en het werk bij de Sportsclub krijg ik de kans om veel met kinderen om te gaan, dat is en blijft leuk werk. We hebben hier in Drachten een gezellig, sportief en goed team. Uw kind is/kinderen zijn bij ons in goede handen, dit zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel kunt gaan sporten.

Dennis Emaar
Ik vind sport en levensstijl geweldig en sport het liefst elke dag. Ik doe regelmatig een survivalrun en ben veel in de sportschool te vinden om crossfit te doen. Ook veel andere dingen vind ik leuk, maar je kan natuurlijk niet alles doen. Ik vind het geweldig om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken en andere mensen te kunnen helpen met sporten en een goede levensstijl. Ik ben met name op de achtergrond bezig om het onze leden zo goed mogelijk naar de zin te maken, dus je zal mij niet zoveel in de fitness of milon tegenkomen.

Yvette Kampen
In september 2018 ben ik gestart bij The Sportsclub. Dit was voor mij een stap in een nieuwe richting. Ik heb namelijk geen Sportopleiding maar een Marketingopleiding gevolgd en gewerkt in de Marketing en Communicatie. Mijn interesse voor voeding, gezondheid en sport nam steeds meer toe en ik merkte dat ik een grote drive kreeg om mensen te helpen bij het activeren van een gezonde levensstijl. Zodoende ben ik bij The Sportsclub gekomen.
Je vindt mij achter de balie, waar ik o.a actief ben als lidmaatschapadviseur. Ik houd mij bezig met de website en social media. En ik geef voedingsbegeleiding, waar ik momenteel een opleiding tot Gewichtsconsulente voor volg.
Het mooie aan The Sportsclub vind ik dat iedereen zich hier thuis kan voelen. Er hangt een hele goede sfeer. Maar nog wel het mooiste om te zien vind ik de vooruitgang bij mensen. Stap voor stap op weg naar een gezonde levensstijl.

Jered Nuwolt
Ik ben begonnen bij The Sportsclub als stagair en inmiddels werk ik hier. Op dit moment volg ik nog een opleiding aan het Alfa-college sport & bewegen in Groningen. 
Zelf zal ik vooral te zien zijn in de fitness en in de Milon. Waar ik me met heel veel plezier en enthousiasme bezig zal gaan houden om uw persoonlijke doelen te bereiken.
Wat ik zelf zo mooi aan The Sportsclub vind is de sfeer, de klanten onderling, maar ook de collega's waar ik samen mee mag werken. En dat is ook één van de redenen waarom ik elke keer met veel plezier naar mijn werk toe ga!


Kim de Vries
Ik werk bij The Sportsclub als Fitnessinstructeur. Je zult mij dan ook vooral tegen komen bij de Milon en de fitness. Zelf sport ik ook graag: ik doe aan fitness en crossfit. Daarnaast ben ik momenteel bezig met mijn studie Voeding & Diëtetiek. Vooral de combinatie van sport en voeding spreekt mij erg aan. Ik vind het dan ook super dat we dit bij The Sportsclub kunnen aanbieden! Ik vind het mooi om te zien hoe mensen progressie maken vanaf het moment dat ze zijn begonnen met sporten. Mensen die hun doel bereiken, zich fitter voelen en lekkerder in hun vel zitten, dat is waar je het voor doet! Ik heb hierin dan ook erg veel plezier. Ik hoop je snel (weer) een keer tegen te komen in The Sportsclub!

 

Zomerrooster

Van week 29 t/m 34 hanteren wij een zomerrooster

Lees meer

Nieuwe groepslessen

Probeer onze nieuwe groepslessen uit!

Lees meer
Meer nieuws

"Mijn ervaring met de Milon is heel positief omdat dat het intensief is en weinig tijd kost."

Gerda Renkema

"Voldoende aandacht, goede sfeer en deskundige begeleiding."

Abdisalaam

"Vanwege een te hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol moest ik kilo’s kwijt en dat is nu bijzonder goed gelukt."

Hendrik van der Klok

"De manier van omgaan met mensen staat jullie te prijzen. Iedereen krijgt veel vitamine A (aandacht)."

Anoniem

"Je kunt jezelf zijn en het personeel is oprecht geïnteresseerd in de klanten. "

Chantal Wouters

"Ik doe de Milon Cirkel nu 2 maanden, voel verandering in mijn lijf qua conditie en spieren. Ik voel me veel fitter en merk het"

Ida Lagendijk

"Ik ben in 8 weken 10 kilo kwijt geraakt. Door de Milon Cirkel en de voedingsbegeleiding."

Benny

"Toen ik mijn doel behaald had voelde ik me een stuk lekkerder in mijn vel en lekker fit."

Anoniem

" Alle medewerkers zijn aardig, de sfeer is heel gemoedelijk en als ik hulp nodig heb dan krijg ik dat."

Anoniem

"The Sportsclub staat voor mij voor sportiviteit, vitaliteit, spontaniteit, gezelligheid en vriendinnentijd"

Nicoline

"Dankzij The Sportsclub voel ik me elke dag topfit. Mede dankzij de geweldige groepslessen!"

Rutger

"Door te sporten bij The Sportsclub voelen wij ons topfit. We believe in fitness! "

Jacco en Joas

"In principe is 2 x Milon Cirkel per 10 dagen voldoende. De Milon Cirkel maakt sporten nóg leuker!"

Nel Aasman

"Bij The Sportsclub is iedereen welkom. Er wordt geen verschil gemaakt in wie, hoe en waarom!"

Iris

"Door de ontspannen sfeer in de club kan ik me goed inspannen en een heerlijk workout doen, elke keer weer."

Anita

"Na elke training zit ik weer vol energie. De trainers zorgen dat ik elke keer alles uit mijn training haal."

Katrina

"Ik had niet zoveel met sporten, maar dankzij The Sportsclub is sporten echt mijn passie geworden."

Yvonne

"Door de instructeurs ka ik veilig sporten met een thuisgevoel. En daar hou ik van!"

Fedde

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.