The Sportsclub scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

ErvaringenOmdat de ervaringen vrij persoonlijk zijn, zijn een aantal ervaringen anoniem.

 

Anoniem

Via facebook ben ik in aanraking gekomen met jullie. Ik had de actie al een paar keer voorbij zien komen maar omdat ik medewerker ben in een dorpswinkel wilde eigenlijk geen bekenden tegenkomen. Om die reden was er toch wel een drempel. Uiteindelijk maar gebeld. Verschillende mensen reageerden op facebook ook heel positief wat betreft deze actie.

Ervaring tot nu toe is heel goed. Bijzonder tevreden over de begeleiding. Ik had af en toe wat schouderklachten. Door de instructeurs is hierop goed gereageerd door een ander schema voor mij te maken. Ook is mijn schouder in de tape gezet. Ik ben niet echt een sporter maar als ik er dan eenmaal aan begin is het leuk. Ik loop ook veel samen met mijn vriendin 1 of 2 x per week. Zij is 1.90 meter en doet enorme stappen dan komen bij mij toch echt de hijgmomenten wel.  Sport hier altijd overdag omdat ik de kinderen ’s avonds niet alleen wil laten; mijn man is door de week van huis.

Over de resultaten ben ik heel tevreden. Ik ben in inmiddels 7 kilo afgevallen in 8 weken. De menu’s zijn heel goed vol te houden. Je hebt ook keus en de menu’s zijn aangepast aan het seizoen. Onze kinderen doen niet mee. Mijn partner soms wel. Ik heb ook ontdekt dat meerdere momenten op een dag gaan eten goed werkt. In het begin dacht ik 7 stuks brood hoe ga ik dat doen?? ’s Morgens al beginnen met 3 stukken brood. Heb ook weleens wat gesjoemeld; dan nam ik het laatste stukje mee naar mijn werk. Maar langzaam leerde ik daar beter mee om te gaan. De behoefte aan lekkere trek neemt af. Ik ben echt een cola drinker en dronk voorheen wel 4 liter op een dag. Ook die behoefte neemt af. Soms nog weleens een glaasje cola. Op deze manier omgaan met je voeding voelt niet als een dieet. Voornamelijk op een andere manier eten is dit; vaker en kleinere porties. Ben zelf ook weleens creatief met eten. b.v. boter vind ik vreselijk. Neem dan extra jus. 

Ik vind The Sportsclub geschikt voor een breed publiek. Bijv. op maandag is er een specifieke groep. Ook mensen met een beperking krijgen veel aandacht en worden goed begeleid. Jullie zijn toegankelijk voor iedereen en daardoor voel ik mij hier op mijn gemak. Er wordt ook leuk gereageerd op mensen die b.v. verstandelijk beperkt zijn. De manier van omgaan  met mensen staat jullie te prijzen. Iedereen krijgt veel vitamine A(aandacht). Ik heb een leuk gesprek met Daniel gehad toen ik hier voor het eerst was. We hebben zelfs nog familie verhalen kunnen delen. Stond toen wel voor de 1e keer op de crosstrainer en was behoorlijk buiten adem. Om dan ook nog het gesprek voort te zetten was best intensief. Volgens mij was hij mij ook een beetje aan het testen; wat kan ze hebben.

Het heeft persoonlijk veel voor mij betekend; veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben niet eigenwijs geworden of zo maar wel tevreden met mezelf als ik ze spiegel kijk. Had altijd het idee dat andere mensen een niet al te positief beeld van mij hadden. Als ik nu naar mezelf kijk dan denk ik: He dat ben ik!!! Ook klanten in de winkel reageren heel positief:” je ziet er goed uit, je komt vast de laatste tijd niet aan de koekjes en snoep hier”. Ik voel het heel goed dat ik 7 kilo kwijt ben. Besef ook wel dat geluk alleen niet van gewicht afhangt maar kan nu wel weer leuke kleren kopen. Beweeg ook anders en gemakkelijker.

Mijn partner vindt dat ik nu niet meer moet afvallen. Hij doet ook wel mee met de menu’s die ik volg en is ook een beetje afgevallen. Hij had op zijn werk een medische keuring en het vetpercentage was lager geworden. Het is vooral slim om alternatieven te zoeken in de voeding; b.v. als we stampot eten. Geen spek en worst maar het is ook heel lekker met hamblokjes. Die veranderingen vallen ook goed bij de rest van het gezin. Goede keuzes maken dus.

De begeleiding omtrent het voedingsprogramma is prima. Yvette gaat er echt voor zitten en met veel aandacht probeert ze mijn motivatie op peil te houden. Het is toch evalueren en motiveren. Ze komt ook regelmatig met nieuwe tips. 
 

Auke Veenstra, 52 jaar

Ik was op zoek naar een sportactiviteit onder begeleiding met de nodige deskundigheid i.v.m. mijn ziekte fibromyalgie. Ik was ook van plan om met mijn gewicht aan de slag te gaan. Twee jaar geleden ben ik hier ook geweest, ben toen afgehaakt. Kreeg geen goede uitleg van de instructies. Wilde het uiteindelijk toch nog een keer proberen. Begin dit jaar kon ik niet eens uit de auto komen vanwege mijn fysieke klachten. Bij Ortius te Heerenveen ben ik ook begeleid. Stress was voor mij moeilijk te hanteren en is van invloed op mijn ziektebeeld. Toen kwam er duidelijk een verbetering.
Veel onverklaarbare klachten. Ook veel last van mijn voeten. Toen ik hier begon kwam ik in aanraking met Jacob; ik kreeg duidelijke uitleg en had een goede klik met hem. In de fysiogym groep heb ik een aantal keren meegedaan en kreeg daarna mijn eigen schema. De gezelligheid  in de groep ervaar ik als heel positief.

Mijn ervaringen tot nu toe zijn fantastisch. Ik wil hier nooit weer weg. De ondersteuning die Jacob geeft is heel bijzonder. Daarna kreeg ik contact met Robert voor de voedingsbegeleiding. Ik wist dat mijn klachten zouden verminderen bij gewichtsverlies en dat daar zeker een hele uitdaging lag. “Ik voel mij nu echt super” en mijn zelfvertrouwen is terug. In april van dit jaar was ik 95 kilo en inmiddels is de 81 kilo bereikt. Hierbij is het vetpercentage ook goed verlaagd. Bij mijn vorige werkgever werd mijn contract van 30 uur per week niet verlengd omdat de fysieke klachten dat niet toelieten. Door te sporten en een veel betere conditie ben ik inmiddels van werkgever veranderd en heb een contract van 40 uur per week in de dagdienst en kan ik die baan heel goed aan.
Had destijds ook niet genoeg ontspanning en kon mijzelf niet opladen. De eigenschap om altijd voor iedereen klaar te staan heb ik nu ook beter onder controle.

Mijn vriendin traint hier ook; 9 kilo afgevallen. Natuurlijk neem ik af en toe een tussendoortje en is een biertje op zijn tijd echt genieten. Heb de rust en regelmaat gevonden en voel mij gelukkig. Bij The Sportsclub is veel betrokkenheid onder het personeel. Altijd vriendelijk en de aangeboden evaluaties zorgen voor motivatie. Ik adviseer mensen om hier naar toe te gaan. Deel mijn ervaringen ook in mijn omgeving. Het scheelt ook bij het inkopen doen. Het is over het algemeen alleen voeding wat we kopen. Het heeft persoonlijk veel voor mij betekend.

Mijn omgeving is de verandering natuurlijk ook niet ontgaan. Mijn buurman was altijd super slank. Hij had een leuk jasje. De afspraak was dat als ik rond de 80 kilo zou zijn het jasje naar mij ging. Nu dat is gelukt. Samen op de foto gegaan; dat voelde geweldig. “Je moet niet meer afvallen” ; dat heb ik in 20 jaar niet gehoord. Twee maanden geleden nieuwe kleren gekocht. Voorheen was het maat XXL wat ik nodig had. Nu kan ik mij verheugen op maat M en zelfs af toe schiet ik in een S.

Ik kreeg geen medicatie voor fibromyalgie, maar wel voor te hoge bloeddruk. De bloeddruk is inmiddels weer oke en mogelijk dat ik binnenkort kan stoppen met die medicijnen. Mijn huisarts was ook heel verbaasd en natuurlijk nieuwsgierig. Ik durf ook veel beter met een ontbloot bovenlijf te lopen en dus weer naar het zwembad!  Binnenkort zie ik mijn broer sinds lange tijd en hij zal zeker verrast zijn.

Ik heb ervaren dat jullie veel voor mensen betekenen met fysieke klachten en de wens om af te vallen. Mogelijk kunnen jullie hier meer bekendheid aan geven zodat het nog veel meer positieve reacties oplevert.


Hendrik van der Klok

Naar aanleiding van een bedrijfsongeval met als gevolg een operatie moest ik op advies van de behandelend arts een sportclub  zoeken. Ik heb meerdere bezocht en hier werd mij aangeboden waarnaar ik op zoek was. Jacob heeft ervoor gezorgd dat ik met een prima schema bij de fysio gym mijn arm bijna  helemaal weer kon strekken en ook een deel van de kracht terug kwam. Toch blijft er tot nu toe een lichte beperking; wel een hele goede verbetering. Na 7 maanden kon ik mijn werk weer oppakken. De prognose was dat het ongeveer 1,5 jaar zou duren voordat ik mijn werkzaamheden kon hervatten. Je krijgt hier een deskundige begeleiding. Ik vind sporten in een groep heel leuk. We hebben elkaar goed te leren kennen en zijn ondertussen een beetje familie van elkaar geworden. Met koffie of thee is er altijd een heel gezellig moment na de les. Ook motiveren wij elkaar. Ik was tot nu toe niet actief op het gebied van sport, maar vanwege het advies er toch aan begonnen.

Ook nog de afvalcursus (Body Support) gedaan. Ondertussen ben ik 9 kilo afgevallen;  13 weken geleden begonnen en werk er hard aan. Zeker 2 x per week bezoek ik The Sportsclub. Wat betreft de voeding is het in principe regelmatig eten maar dat is lastig omdat ik in een 5 ploegen dienst werk. Ik let vooral op het aantal calorieën per dag. Elke week heb ik een evaluatie met Yvette. Toen ik ging starten met de Body Support gebeurde er in het begin niet zoveel. Langzaam aan ging ik gewicht kwijt raken. Mijn partner doet ook mee. Ik kook; ze moet dus wel mee doen en heeft ook resultaat. 

De tijden dat ik hier sport zie ik over het algemeen de wat ouderen en is het redelijk rustig in de club. ‘s Avonds is het veel drukker. Iedereen kan hier terecht om te gaan sporten. De bezoekers zijn wel een afspiegeling van de samenleving. Ik ben van plan de Milon Cirkel mogelijk nog een keer te proberen.

Het afvallen betekent voor mij persoonlijk dat ik mij veel gezonder voel.  Vanwege een te hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol moest ik kilo’s kwijt en dat is nu bijzonder goed gelukt.
Ieder half jaar ga ik naar de huisarts voor controle. Dat is voor mij ook een goede reden om te blijven sporten. Het doel is om binnen 1 jaar nog 10 kilo aan gewicht kwijt te raken. Gewicht verliezen rond de buik gaat wel moeilijk maar inmiddels gaat mijn eigen veters strikken weer perfect.  Mijn omgeving valt het wel op; vooral de kleinkinderen. Kreeg nog weleens de opmerking “opa wat heb jij een dikke buik”.  Ze zien mijn buik nu niet meer. Kortom ik ben heel tevreden en sport hier naar tevredenheid met goede resultaten.

Linkerfoto's = start 12 weken traject                         Rechterfoto's = resultaat


Chantal Wouters

Toen mijn dochter werd geboren ben ik na 1 jaar begonnen met Body Support en de Milon Cirkel en daardoor 13 kilo afgevallen in 12 weken tijd. Tussentijds enige tijd gestopt maar na de geboorte van mijn tweede kind weer opnieuw begonnen.

De actie (sporten in combinatie met voedingsadvies) zag ik op Facebook. Robert gaf lezingen over de actie; hierdoor kreeg ik belangstelling en heb mij toen hiervoor opgegeven. Ik had geen twijfels om te gaan starten want de logica achter het systeem klopte en sprak mij bijzonder aan. De verbranding moest hoog blijven; dat klopte volgens mij wel. Ik dacht ik ga ervoor en dat ging heel goed. Ik was heel erg verbaasd dat ik zoveel kon eten  en toch ging afvallen. Deze leefstijl past ook bij mij en is goed te combineren met gezin/kinderen.

Voordat ik met dit programma begon heb ik wel van alles geprobeerd. Alleen daarbij werd ik niet gemonitord, en moest ik een goede discipline hebben om resultaat te behalen. Bij deze actie word je tijdens de evaluaties, mocht het nodig zijn, weer gemotiveerd. Ik vind de Milon ook heel geschikt hiervoor; in korte tijd (35 min.) heb je een intensieve training met progressie. Ook de Voedingsbegeleiding kan ik iedereen aanraden. Nu in 8 weken weer 7 kilo afgevallen. Tussen de zwangerschappen iets gegroeid.

Mensen die op een bewuste manier willen sporten kunnen hier heel goed terecht. Je kunt jezelf zijn en het personeel is oprecht geïnteresseerd in de klanten. Samen op weg naar de doelstelling;  ik voel mij hier heel prettig.

De mensen die hier sporten zijn wel een afspiegeling van de samenleving. Iedereen wordt heel goed begeleid. The Sportsclub heeft niet de instelling om alleen geld binnen te halen maar wil van betekenis zijn voor de mensen. Ook als ik even minder goed gemotiveerd was kreeg ik op het juiste moment goede ondersteuning om door te zetten.

Persoonlijk heeft het veel voor mij betekend. Ik zit prima in mijn vel en heb nooit het gevoel gehad dat er te weinig gegeten kon worden. Het is geen dieet. Viel snel af, bijna 2 kilo per week, en mijn conditie verbeterde. Ik ontdekte ook dat je zelf best creatief kunt zijn met de menu's. Als b.v. het aangeboden menu je tegenstaat kun je best een alternatief kiezen. Ook prettig te ervaren dat je omgeving er positief op reageert. Weer andere kleding te kunnen dragen is ook een opsteker.

Mijn doelstelling is om 25 kilo af te vallen. Dat is nog lang niet zover, maar is er een prima begin gemaakt en het geeft me vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Ik ga er zeker meer door om uiteindelijk de "eindstreep" te halen.


Gerda Renkema

Via Facebook hoorde ik van de actie. In januari begonnen en inmiddels ben ik 25 kg kwijt. Met Milon en Body Support.

Mijn vader sport hier en ik kreeg daardoor zijn ervaringen altijd mee. Toen ik van de actie met BS hoorde dacht ik nu ga ik het echt doen met begeleiding. Tot eind juli BS gedaan met evaluaties en ik volg de voedingsadviezen nog steeds. Vind het nu ook gemakkelijk vol te houden. Mijn spijsvertering is ook veranderd en de behoefte aan zoet is heel erg afgenomen. Ik kom er niet meer aan. Het is net of het tussen je oren heel anders is. Positieve mind set. Veel meer bewustwording. Best wel heel streng voor mijzelf geweest. Als je dan resultaat ziet motiveert dat bijzonder. Het gaat bij je leven horen. Daar stap ik niet meer vanaf. Soms lastig als je ergens bent. Geen twijfels gehad om eraan te beginnen. Er waren goede voorbeelden van resultaten en ik had ook geen twijfels om deze sportsclub binnen te stappen. Wel gehad elders; maar hier niet.

Voel mij veel fitter nu. Robert gaf als voorbeeld stel dat je al die extra kilo’s die je nu kwijt bent de hele dag mee zou moeten dragen. Ik had ook  veel fysieke klachten; b.v. mijn heupen en knieën. Nu niet meer. Het is veel leuker om kleding te passen. Wil er graag nog 2 of 3 kilo af. Sporten is voor iedereen belangrijk, je voelt je veel prettiger. Iedereen kan hier terecht. Het is voor een breed publiek. De mensen die je hier sporten zijn wel een afspiegeling van de maatschappij. Bij Basic Fit voelde ik mij bekeken. Vind het hier heel fijn en gezellig. De sportinstructeurs zijn ook hartelijke en enthousiast. Begeleiding is heel belangrijk geweest om gemotiveerd te blijven. Het resultaat heeft mij ook veel meer zelfvertrouwen gegeven. Mijn man zegt: “je bent veranderd je laat je meer zien, en bent niet meer geremd”. Hij moest er zelfs een beetje aan wennen. Omgeving reageert heel positief. Ze vinden mij heel standvastig. Mensen herkennen me soms eerst niet eens; “is ze dat wel? o ja toch Gerda”.

Ik heb een gezondheidsscan gedaan  op het werk. Bloedruk, hartslag en cholesterol; allemaal naar de juiste waarden gegaan.

Mijn ervaring met de Milon is heel positief omdat dat het intensief is en weinig tijd kost.


Abdisalaam

Ik wil graag sporten en gemotiveerd blijven. Belangrijkste punten zijn kwaliteit van het bedrijf en personeel; interessant voor mij. Ik wilde graag afvallen. Ben op zoek gegaan naar een trainer die mij goed kan begeleiden ik dacht degene hier te kunnen vinden. Begonnen met 8 weken actie; Fitness en Body Support bij Robert. Doe ik nog steeds. Ging perfect nu in 12e week.

Binnenkort heb ik weer een evaluatie. Ik sport nog steeds volgens schema. Krijg ook steeds opnieuw advies.

Ik ben 7 a 8 kilo kwijtgeraakt toch eet ik best veel. Het valt mee om mij aan de Body Support te houden. Meer eetmomenten en anders eten. Nu zit ik in een goed ritme. Het is een structuur geworden. Ik had helemaal geen twijfels van te voren om hier te gaan starten. De resultaten van wat ik hoorde waren goed. Veel kennissen van mij fitnessen ook hier. Ik had geen enkele twijfel. Als ik mijn best zou doen ging het zeker lukken; dus gemotiveerd zijn. Hoe begeleiding; hartstikke goed. Aandacht is prima. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk voor mij te betekenen. Ik wordt gehoord en gezien. Was tijdje weg in verband met mijn werk, en toen werd ik gemist; dat was fijn. Dat waardeer ik. Dat geeft een goed gevoel. Iedereen kan hier terecht; alle leeftijden, beginners en gevorderden.

Mijn ervaring tot nu toe; heerlijk sporten en prima begeleiding. Daardoor is er een andere leefstijl ontstaan.

Bij Spinning/Marlies een hele leuke les meegemaakt; was echt top. Als zij terug is komt wil ik weer een les bij haar volgen. De manier waarop zij les geeft en de muziek; bijzonder.

Gewicht verliezen heeft voor mij veel betekend. Had last van mijn rug i.v.m. overgewicht. Nu kan ik in alle ontspanning doen wat ik wil. Ook een interessante kledingmaat; andere broeken en leuke modellen. Goede stijl kan ik kopen. Het valt mijn omgeving ook op dat ik gemotiveerd bezig ben. Mijn moeder en broertje zien ook de veranderingen aan mijn lichaam. Ook op het bedrijf waar ik stage loop krijg ik positieve reacties. Het eetpatroon valt hen ook op.

Ik ben trost op mijzelf dat het kan volhouden en wat ik tot nu toe heb bereikt. Gezien de resultaten raak je gemotiveerd en wil zeker doorgaan. Ik wil nog 4 kilo afvallen. Rond de 70 kilo worden. Misschien nog iets meer trainen

Mijn conditie is ook verbeterd. Op school is een trap; was voorheen lastig. Nu gaat het veel gemakkelijker. Fitness schema wordt af en toe gewijzigd; rond de 4 weken. Dan wordt het steeds iets zwaarder.

De mensen kunnen hier prima terecht als ze willen gaan sporten. Voldoende aandacht, goede sfeer en deskundige begeleiding. Een top cijfer. Welke cijfer dan? een 10.


Karin van de Schuit

Ik had van te voren geen twijfels want ik was zelf al begonnen met afvallen. Ik wilde zelf nog een behoorlijk aantal kilo’s kwijt en ik wist van mij zelf dat dat niet alleen met minder eten ging lukken. Ik wilde graag mijn hele leefstijlpatroon aan passen. In overleg met Jacob, heb ik gekeken naar een programma die het beste aan zou passen om mijn doelen te bereiken.  Vooral de combinatie van wat jullie aanboden, in 8 weken om aan de slag met sporten en voeding, sprak mij aan. Mijn buurman komt ook geregeld bij jullie,  en hij was voor mij de stok achter de deur, om toch de stap naar de sportschool te zetten. 

Het begin toen ik startte met het sporten en de voeding was dit wel even wennen. Ik was zelf gewend om 1400 calorieen te eten op een dag en toen kwam Robert aan met een menu van 2000 calorieen, maar begon hierdoor weer wat aan te komen, en dat werkte niet echt motiverend, maar samen hebben we gekeken wat uiteindelijk wel bij mij paste.
Ik heb besloten om na de acht weken door te gaan met 10 weken om toch meer resultaat te halen en meer af te vallen. Langzaam aan heeft het sporten en de voeding wel effect, alleen niet de aantal kilo’s die ik hiervoor snel verloor. Voordat ik begon met het hele programma met sporten en eten was ik al 25 kilo afgevallen dus gaat het nu wat trager dan in het begin.  Maar het weegmoment blijft voor mij de stok achter de deur, die ik nodig heb om door te zetten.

Of ik mij nu nog volledig aan de menu’s houd.? Meestal wel, hier en daar heb ik wel een feestdag gesmokkeld. Maar ja dan hou je er rekening mee en dat is nu ook mijn principe van het omdenken. Je mag best even een keer zondigen maar zolang je er maar rekening mee houd en de volgende dag er wel op aanpast 😊

Voor mij was het een drempel om naar de sportschool te gaan omdat ik het idee had van opgepompte getatoeëerde gasten en daar loop ik tussen met m’n overgewicht. Jacob heeft mij de eerste week begeleid ( en nog steeds), en die zei: kijk eens om je heen en je bent niet de enige. Hij zei je moet gewoon omdenken in plaats van te denken “oh god ze kijken allemaal naar me”. Zei hij kan je ook denken “ja daag, ik ben al 30 kilo kwijt en ik ben hier om er verder aan te werken” dan heb je een hele andere instelling. 

Wat heeft het persoonlijk voor mij betekent? Ja echt een gevoel van kijk eens ik kan het dus wel! Het geeft mij zelfvertrouwen en meer energie. Ik dacht altijd ik werk al de hele dag dus ik heb energie zat maar nu denk ik ooh ik kan voor het werk nog wel even sporten. Voorheen dacht ik, ik heb avond dienst, maar even rustig aan voor ik moet beginnen. Maar serieus je krijgt van het sporten echt heel veel energie voor terug.

Hoe reageert jouw omgeving? Het motiveert enorm, omdat het nu zichtbaar wordt, omdat ik nu al 40 kilo kwijt ben,  dus dat gaat wel opvallen dus en dat motiveert mij juist om door te gaan. Ik doe het niet voor mijn omgeving maar het is ook wel leuk dat mensen in de sportschool het gaan zien, ze zeiden zelfs: “je krijgt al echt een smal bekkie.” Dat motiveert wel om door te gaan!


Riekje Mulder

Ik heb 8 weken voedingsbegeleiding gedaan, ik heb begeleiding gehad van Stien en die heeft mij heel goed begeleid, ik ging op vakantie toen heb ik gevraagd wat ik moest doen en dit heeft ze allemaal uitgelegd. We hadden een doel gesteld, ik ben begonnen op 72,9 kilo en we hebben als doel gesteld 69 kilo, na 5 weken had ik mijn doel al bereikt en ik ben nu 67,2 kilo, het ging prima de ene week viel ik 0,1 kilo af en de andere week viel ik één kilo af. Na 7 weken was ik 68 kilo en daarna ben ik een week op vakantie gegaan, toen was ik al een kilo lichter dan de bedoeling. Nu doe ik het zelf, ik probeer drie keer per week te komen om te sporten en ik let zelf op mijn eten, ik heb met Jimmy een schema gemaakt en als er vragen zijn dan vraag ik hem de oren van de kop. Ik ben hartstikke positief over het sporten, het is hartstikke leuk, een feestje, gewoon hartstikke leuk.

Ik zou The Sportsclub eigenlijk aan iedereen wel aanraden, iedereen loopt er rond, van jong tot oud, voor iedereen is er ook wel wat wils, mensen die groepslessen willen doen kunnen groepslessen doen, dus qua leeftijd raad ik het aan iedereen eigenlijk wel aan. Ook persoonlijk heeft het heel veel met me gedaan, ik rij ook paard, soms ben ik daar wat schijterig in, om het even zo te zeggen, wat bangig, maar ik merk dat ik nu, nu ik wat sterk word, mentaal ook, wordt ik geestelijk ook sterker, dus ik krijg wat meer zelfvertrouwen, ook met het paardrijden, en ik wordt gewoon wat zekerder van mezelf en krijg wat meer lef in het paardrijden. Met het zelfvertrouwen zelf gaat het ook hartstikke goed, de paard rij instructeur uit Leeuwarden zegt ook, je blijft beter zitten en je kan merken dat je leniger wordt.


Benny

Ik zag dat ik afgelopen tijd wat groeide qua figuur en ik dacht dit komt zo niet goed als ik nu niet ingrijp. Je hoort tegenwoordig zoveel nare en rare ziektes wat met het gezondheid te maken heeft, zoals suikerziekte etc. Ik dacht dat moet mij niet over komen en ik moet ingrijpen nu het nog kan. Mijn vriendin was al een tijdje bij jullie aan de slag en ik zag dat dat wel heel goed werkte. Dit maakte dat ik dit wil ik ook en dit  moet ik ook gaan doen.
Het sporten(milon cirkel) is goed te doen en Jimmy steunt en support mij er door heen. En omdat mijn vriendin ook bij jullie sport steunen we elkaar ook door elkaar er heen te sturen. Ik ben in 8 weken 10 kilo kwijt geraakt. mijn streefgewicht is 88-90 kilo, hier ben ik op dit moment nog mee bezig, gaande weg kom ik er wel.
Ik heb van de voeding geleerd om meer en gezonder te eten. Door de weeks drink ik geen bier meer en eten we geen "ongezonde" dingen. Ik heb geleerd om ‘s ochtends te ontbijten normaal deed ik dus rond de koffietijd op het werk, nu sta ik eerder op om rustig mijn brood te eten, dit bevalt me prima. Daarnaast was het water leren drinken ook een hele klus, dit gaat me nu makkelijker af.


Anoniem

Voordat ik begon dacht ik: zou het wel werken? Maar het ging juist goed, ik ben tien kilo afgevallen, ik begon bij 93 kg en ben nu ik 80 kg en nu blijft het rond de 80 kg. Ik zit daardoor nu een stuk fijner in mijn fel, voor de tijd voelde ik me niet meer zo fit. Nu sport ik één keer per week, elke vrijdag een uurtje, tijdens het voedingsprogramma deed ik vooral de Milon en dat ging me goed af, nu ga ik vooral mijn eigen gang. Ik hou me nog steeds aan sommige dingen van het voedingsprogramma, ik eet bijvoorbeeld minder brood en eet vaker.

Ik zou het programma bij The Sportsclub aanbevelen aan mensen die wat af willen vallen, ik wou er zelf ook wat vanaf, ik was 93 kilo en toen vond ik mezelf wat te zwaar en toen ben ik in 8 weken 10 kwijtgeraakt, dus dat ging heel erg snel. Ik sport met veel plezier, vooral Jimmy komt vaak even bij me en ik kan dingen bij hem of andere instructeurs vragen.


Anoniem

Ik twijfelde of ik het wel vol zou houden en of ik het wel leuk zou vinden, maar toch ben ik begonnen. Als doel hadden we afgesproken om 8 of 10 kilo af te vallen, ik ben 11 kilo afgevallen. Na 8 weken hebben we zelfs besloten Jom nog even door te zetten met een nieuw doel. Bij het voedingsprogramma moest je wel je kop erbij houden. Opzich wist ik eigenlijk wel wat ik moest doen, goeie keuzes maken en meer eten. Maar met dit programma is het nu opzich wel aardig automatisme van wat ik kan eten.


Anoniem

Ik heb een keer eerder bij een sportschool gezeten, maar toen vond ik er niet zoveel aan, maar toen had ik ook helemaal geen sturing, dus dat is dan wel anders. Dus ik twijfelde of ik het sporten bij The Sportsclub jullie wel leuk zou vinden. Nu doe ik de Milon Cirkel en dan weet je precies waar je aan toe bent, het sporten duurt niet zo lang, dus dat helpt wel, daar wordt het wel leuker van. Ik vind het sporten nu erg leuk. Ik wil iets van 10 kwijt, tot nu toe ben ik 3,5 kilo afgevallen, dus het gaat niet heel snel, maar het gaat wel goed. Ik heb wel het gevoel dat ik op de goede weg ben, dus het maakt mij ook niet uit dat het wat minder snel gaat. De menu’s zijn goed vol te houden, behalve als ik een weekendje weg ben en uit eten ga natuurlijk. Ik zou het sporten aan iedereen wel aanbevelen, alle medewerkers zijn aardig, de sfeer is heel gemoedelijk en als ik hulp nodig heb dan krijg ik dat.


Anoniem

Voordat ik begon twijfelde ik vooral of ik het eten wel vol zou houden, het sporten keek ik niet zo tegen op, ik had sowieso al een marathon in de planning. Maar mijn eetpatroon was gewoon niet super goed, dus ik dacht als ik daar nou wat aan kan doen, dan scheelt dat al de helft. Van te voren dacht ik wel, ik weet niet zeker of ik het voedingsprogramma vol ga houden, maar toen ik er eenmaal aan begonnen was was het helemaal niet moeilijk, want ik moest juist heel veel eten en het sporten was goed te doen. Ik ben 6 kilo afgevallen, het was een succesvol traject om mijn doel te bereiken. Toen ik mijn doel behaald had voelde ik me een stuk lekkerder in mn vel en lekker fit.

Inmiddels zit dat er weer wat aan, dit komt omdat ik het voedingsadvies wat losgelaten heb en omdat ik niet heel veel meer sport. Na de marathon dacht ik, nu gewoon even lekker rustig en wat minder sporten enzo. Maar het is wel belangrijk voor mij om te blijven sporten want anders groei ik bij de klippen op. Ik moet er dus wel echt wat voor doen om op gewicht te blijven. Ik raad het sporten vooral aan aan mensen die zich wat snel schamen als ze aan het sporten zijn. Bij jullie is het een hele leuke sfeer, het is niet zo dat je je bekeken voelt of dat er een vreemde sfeer hangt.

 

Maak nu kennis met The Sportsclub, de Milon cirkel en alle andere leuke activiteiten via de Gratis Proefweek. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een gratis en vrijblijvende persoonlijke kennismaking. Makkelijker kan niet!

Nieuw rooster

Doe mee met onze nieuwe lessen!

Lees meer

Zomerrooster

Van week 29 t/m 34 hanteren wij een zomerrooster

Lees meer
Meer nieuws

"Mijn ervaring met de Milon is heel positief omdat dat het intensief is en weinig tijd kost."

Gerda Renkema
Auke Veenstra

"Ik heb de rust en regelmaat gevonden en voel mij gelukkig"

Auke Veenstra

"Voldoende aandacht, goede sfeer en deskundige begeleiding."

Abdisalaam
Hendrik van der Klok

"Vanwege een te hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol moest ik kilo’s kwijt en dat is nu bijzonder goed gelukt."

Hendrik van der Klok

"De manier van omgaan met mensen staat jullie te prijzen. Iedereen krijgt veel vitamine A (aandacht)."

Anoniem

"Je kunt jezelf zijn en het personeel is oprecht geïnteresseerd in de klanten. "

Chantal Wouters

"Ik doe de Milon Cirkel nu 2 maanden, voel verandering in mijn lijf qua conditie en spieren. Ik voel me veel fitter en merk het"

Ida Lagendijk

"Ik ben in 8 weken 10 kilo kwijt geraakt. Door de Milon Cirkel en de voedingsbegeleiding."

Benny

"Toen ik mijn doel behaald had voelde ik me een stuk lekkerder in mijn vel en lekker fit."

Anoniem

" Alle medewerkers zijn aardig, de sfeer is heel gemoedelijk en als ik hulp nodig heb dan krijg ik dat."

Anoniem

"The Sportsclub staat voor mij voor sportiviteit, vitaliteit, spontaniteit, gezelligheid en vriendinnentijd"

Nicoline

"Dankzij The Sportsclub voel ik me elke dag topfit. Mede dankzij de geweldige groepslessen!"

Rutger

"Door te sporten bij The Sportsclub voelen wij ons topfit. We believe in fitness! "

Jacco en Joas

"In principe is 2 x Milon Cirkel per 10 dagen voldoende. De Milon Cirkel maakt sporten nóg leuker!"

Nel Aasman

"Bij The Sportsclub is iedereen welkom. Er wordt geen verschil gemaakt in wie, hoe en waarom!"

Iris

"Door de ontspannen sfeer in de club kan ik me goed inspannen en een heerlijk workout doen, elke keer weer."

Anita

"Na elke training zit ik weer vol energie. De trainers zorgen dat ik elke keer alles uit mijn training haal."

Katrina

"Ik had niet zoveel met sporten, maar dankzij The Sportsclub is sporten echt mijn passie geworden."

Yvonne

"Door de instructeurs ka ik veilig sporten met een thuisgevoel. En daar hou ik van!"

Fedde

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.