Strijd mee voor de overwinning op kanker

Paul (spinning instructeur bij The Sportsclub) gaat op 6 juni de Alpe d'HuZes gaat fietsen om geld in te zamelen voor het KWF, lees hieronder waarom!

26 mei om 13:00 gaan wij geld inzamelen voor het Alpe d'HuZes / KWF.

Jij kan bijdragen door een uurtje Spinning, Yoga, Bootcamp of Kickboxen mee te doen. Je kan ook meedoen als je niet lid bent uiteraard. 

Deelname kost 10 euro en dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan het Alpe d'HuZes / KWF.

  • * velden zijn verplicht.

Lees hieronder meer over Paul zijn verhaal en geef je nu op!

Dag allemaal, nu mag ik mij voorstellen! Mijn naam is Paul Meulman, ik ben werkzaam als ICT-er bij OSG Singelland. Met plezier werk ik voor deze organisatie dat het beste probeert te halen uit de leerlingen en het werk wat ik doe verveeld nooit. Ik heb een lieve vrouw Boukje en wij hebben 2 zoons, Bram (25) en Jens (20) en wij hebben een klein meisje gehad Berber. Berber kreeg leukemie toen ze 11 maanden was en zij is helaas maar 3 geworden. 

Geen seconde twijfel om mee doen aan de Alpe DuZes. Het iets kunnen betekenen voor een ander en daarbij de sportieve uitdaging! Ik kan zeggen dat de Alpe DuZes mij heeft veranderd in positieve zin. 
In 2010 werd ik gevraagd mee te gaan als begeleider naar de Alpe DuZes en toen heb ik collega Ralf hartelijk uitgelachen. Wie gaat nu uren op zo’n k.t zadel zitten! Ben je gek! Hahaha Ik had nog nooit op een racefiets gezeten en spinning was voor lui die niet deugen….. 

Nu ben ik spinningsinstructeur bij The Sportsclub en in de weekenden ben ik vaak op de mtb terug te vinden in de bossen of aan het trainen op de race om te leren klimmen voor bergen zoals de Alpe d’ Huez. Eigenlijk kan het fietsen en spinnen mij niet zwaar en ver genoeg. Hoe anders was dit in 2010, waarbij ik 112 kg aan tikte. 

Dit voorjaar kreeg mijn zwager te horen dat hij leukemie had en beenmergtransplantatie de enige mogelijkheid was tot genezing. De ellende en verdriet van onze Berber kwam weer op ons pad. In de afgelopen maanden hebben wij het genezingsproces mee gemaakt. Gelukkig gaat het goed met onze zwager en is hij inmiddels thuis. De transplantatie is tot nu toe goed verlopen en de artsen zijn tevreden. Deze vorm van leukemie was anders dan van onze dochter, maar ik had zelf het idee dat er veel is veranderd m.b.t. de aanpak en medicaties. Veel doelgerichter, meer gericht op de specifieke aanpak van het opruimen van de zieke cellen. 

Dus ik hoop dat met het inzamelen van geld t.b.v. het KWF de wetenschappers grip gaan krijgen op deze vreselijke ziekte. Daarom hebben we besloten om met Team Singelland mee te doen aan de Alpe DuZes!

Fresh Air Loop

Als sportschool willen wij natuurlijk zorgen dat jullie een gezonde leefstijl hebben. Dat doe je natuurlijk door gezond te eten...

Lees meer

Fit de Zomer door bij The Sportsclub Drachten

Speciaal voor 20 vrouwen uit Drachten e.o, ga Fit de Zomer door bij The Sportsclub Drachten!

Lees meer
Meer nieuws

"Ik doe de Milon Cirkel nu 2 maanden, voel verandering in mijn lijf qua conditie en spieren. Ik voel me veel fitter en merk het"

Ida Lagendijk

"The Sportsclub staat voor mij voor sportiviteit, vitaliteit, spontaniteit, gezelligheid en vriendinnentijd"

Nicoline

"Dankzij The Sportsclub voel ik me elke dag topfit. Mede dankzij de geweldige groepslessen!"

Rutger

"Door te sporten bij The Sportsclub voelen wij ons topfit. We believe in fitness! "

Jacco en Joas

"In principe is 2 x Milon Cirkel per 10 dagen voldoende. De Milon Cirkel maakt sporten nóg leuker!"

Nel Aasman

"Bij The Sportsclub is iedereen welkom. Er wordt geen verschil gemaakt in wie, hoe en waarom!"

Iris

"Door de ontspannen sfeer in de club kan ik me goed inspannen en een heerlijk workout doen, elke keer weer."

Anita

"Na elke training zit ik weer vol energie. De trainers zorgen dat ik elke keer alles uit mijn training haal."

Katrina

"Ik had niet zoveel met sporten, maar dankzij The Sportsclub is sporten echt mijn passie geworden."

Yvonne

"Door de instructeurs ka ik veilig sporten met een thuisgevoel. En daar hou ik van!"

Fedde

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.