The Sportsclub scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Succesvolle heropening + Milon cirkel voor The Sportsclub!

 

Succesvolle heropening + Milon cirkel voor The Sportsclub Drachten!

Zaterdagavond 17 mei was het zover. Sportcentrum ‘The Sportsclub’ uit Drachten opende opnieuw haar deuren. Onder leiding van de sinds 1 maart jl. nieuwe eigenaar Jur Roemers, tevens eigenaar van Palestra wellness & fitness centrum te Dokkum, onderging het centrum de afgelopen weken een ware metamorfose.

Toen Roemers in december van 2013 werd gevraagd of hij de club wilde overnemen heeft hij lang getwijfeld. Aan de ene kant was hij erg enthousiast: de sfeer in de club en het personeel was opmerkelijk positief, dat had hij zelden vaker op deze manier gezien. Echter de slechte staat van onderhoud en de gedateerde aankleding en inrichting hielden hem tegen. Na lang wikken en wegen lag het zwaartepunt toch bij het personeel en de sfeer; dit zijn uiteindelijk de belangrijkste ingrediënten voor een geweldig sportcentrum. Direct na de overname kwamen de bouwtekeningen op tafel en wat onmogelijk leek, werd bijna mogelijk: in 10 dagen heeft familie Roemers en het team van the Sportsclub het sportcentrum omgetoverd tot een club van nu en de toekomst.

Volledige renovatie
Het sportcentrum is volledig gerenoveerd, er is bijna geen muur overeind gebleven. De uitstraling van het nieuwe centrum is zeer indrukwekkend. Modern, stoer, maar toch heel gezellig. Zo’n 150 nieuwsgierige leden en bekenden van de club kwamen deze avond een kijkje nemen, men verzamelde op het parkeerterrein voor de club en onder het genot van een hapje en drankje hield Jur zijn welkomstspeech in de stralen van een heerlijke avondzon. Uiteindelijk was het manager Robert de Vries die met een grote glimlach het lintje mocht doorknippen en hiermee de club officieel heropende. De aanwezigen stroomden enthousiast naar binnen en konden hun ogen niet geloven. “Wat is er veel gebeurd! Ik herken het niet meer terug!”, “De club was zeker aan een opknapbeurt toe, maar dat het zo mooi zou worden had ik niet durven dromen”, “Het is compleet anders, echt een centrum van nu, ik denk dat het even wennen is maar dat we onze draai hier snel weer zullen vinden”. Zomaar wat uitspraken van de aanwezigen. Het werd een hele gezellige avond.

Nieuwe concept
Uniek in Drachten is het nieuwe concept dat vanaf vandaag in The Sportsclub staat: de Milon cirkel. Deze cirkel staat ook in Roemers’ centrum in Dokkum en daar is het een groot succes. De Milon cirkel is een prachtige manier om te trainen; een training duurt niet meer zo lang (35 minuten in totaal) en hoeft niet meer zo vaak (maximaal 2 keer per week). Kortom: precies de ingrediënten voor iedereen die eigenlijk zou moeten sporten maar er of geen zin, of geen tijd voor heeft. Bij Palestra in Dokkum trainen wekelijks al meer dan 500 mensen in de cirkel. Het unieke is dat resultaat wordt gegarandeerd. Als een sporter na 3 maanden geen vooruitgang heeft geboekt krijgt hij/zij zijn geld terug. In de cirkel, waarbij de sporter door de automatische instellingen geen technische fouten meer kan maken, is altijd een trainer aanwezig. Zo ervaart men het gevoel van een personal trainer, zonder dat men daarvoor het personal trainers tarief betaalt. Voor de eerste 300 leden die het proberen is er een geweldige aanbieding: voor een eenmalige bijbetaling van 90 euro mag de sporter de rest van zijn/haar geldige sportabonnement trainen in de Milon cirkel. Daar krijgt men 90 proefdagen bij, mocht het in deze dagen toch niet bevallen, dan krijgt de sporter (zonder opgaaf van reden) zijn geld terug! Zo kan iedereen het proberen! Een proeftraining is natuurlijk altijd gratis.

Het team van the Sportsclub heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om de club helemaal af te krijgen, helaas is het niet helemaal afgekomen maar vanaf zondag kan er al wel weer worden gesport. De komende weken zullen de puntjes op de i worden gezet. Ondanks dat het nog niet helemaal klaar is, is het wel prachtig geworden. Kom snel langs!

Sport u nog niet bij The Sportsclub? Dan is dit het goede moment. Geef u op voor een gratis probeerles/avond, u bent meer dan welkom!

 

Zomerrooster

Van week 29 t/m 34 hanteren wij een zomerrooster

Lees meer

Nieuwe groepslessen

Probeer onze nieuwe groepslessen uit!

Lees meer
Meer nieuws

"Mijn ervaring met de Milon is heel positief omdat dat het intensief is en weinig tijd kost."

Gerda Renkema

"Voldoende aandacht, goede sfeer en deskundige begeleiding."

Abdisalaam

"Vanwege een te hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol moest ik kilo’s kwijt en dat is nu bijzonder goed gelukt."

Hendrik van der Klok

"De manier van omgaan met mensen staat jullie te prijzen. Iedereen krijgt veel vitamine A (aandacht)."

Anoniem

"Je kunt jezelf zijn en het personeel is oprecht geïnteresseerd in de klanten. "

Chantal Wouters

"Ik doe de Milon Cirkel nu 2 maanden, voel verandering in mijn lijf qua conditie en spieren. Ik voel me veel fitter en merk het"

Ida Lagendijk

"Ik ben in 8 weken 10 kilo kwijt geraakt. Door de Milon Cirkel en de voedingsbegeleiding."

Benny

"Toen ik mijn doel behaald had voelde ik me een stuk lekkerder in mijn vel en lekker fit."

Anoniem

" Alle medewerkers zijn aardig, de sfeer is heel gemoedelijk en als ik hulp nodig heb dan krijg ik dat."

Anoniem

"The Sportsclub staat voor mij voor sportiviteit, vitaliteit, spontaniteit, gezelligheid en vriendinnentijd"

Nicoline

"Dankzij The Sportsclub voel ik me elke dag topfit. Mede dankzij de geweldige groepslessen!"

Rutger

"Door te sporten bij The Sportsclub voelen wij ons topfit. We believe in fitness! "

Jacco en Joas

"In principe is 2 x Milon Cirkel per 10 dagen voldoende. De Milon Cirkel maakt sporten nóg leuker!"

Nel Aasman

"Bij The Sportsclub is iedereen welkom. Er wordt geen verschil gemaakt in wie, hoe en waarom!"

Iris

"Door de ontspannen sfeer in de club kan ik me goed inspannen en een heerlijk workout doen, elke keer weer."

Anita

"Na elke training zit ik weer vol energie. De trainers zorgen dat ik elke keer alles uit mijn training haal."

Katrina

"Ik had niet zoveel met sporten, maar dankzij The Sportsclub is sporten echt mijn passie geworden."

Yvonne

"Door de instructeurs ka ik veilig sporten met een thuisgevoel. En daar hou ik van!"

Fedde

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.