The Sportsclub scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Anoniem

Via facebook ben ik in aanraking gekomen met jullie. Ik had de actie al een paar keer voorbij zien komen maar omdat ik medewerker ben in een dorpswinkel wilde eigenlijk geen bekenden tegenkomen. Om die reden was er toch wel een drempel. Uiteindelijk maar gebeld. Verschillende mensen reageerden op facebook ook heel positief wat betreft deze actie.

Ervaring tot nu toe is heel goed. Bijzonder tevreden over de begeleiding. Ik had af en toe wat schouderklachten. Door de instructeurs is hierop goed gereageerd door een ander schema voor mij te maken. Ook is mijn schouder in de tape gezet. Ik ben niet echt een sporter maar als ik er dan eenmaal aan begin is het leuk. Ik loop ook veel samen met mijn vriendin 1 of 2 x per week. Zij is 1.90 meter en doet enorme stappen dan komen bij mij toch echt de hijgmomenten wel.  Sport hier altijd overdag omdat ik de kinderen ’s avonds niet alleen wil laten; mijn man is door de week van huis.

Over de resultaten ben ik heel tevreden. Ik ben in inmiddels 7 kilo afgevallen in 8 weken. De menu’s zijn heel goed vol te houden. Je hebt ook keus en de menu’s zijn aangepast aan het seizoen. Onze kinderen doen niet mee. Mijn partner soms wel. Ik heb ook ontdekt dat meerdere momenten op een dag gaan eten goed werkt. In het begin dacht ik 7 stuks brood hoe ga ik dat doen?? ’s Morgens al beginnen met 3 stukken brood. Heb ook weleens wat gesjoemeld; dan nam ik het laatste stukje mee naar mijn werk. Maar langzaam leerde ik daar beter mee om te gaan. De behoefte aan lekkere trek neemt af. Ik ben echt een cola drinker en dronk voorheen wel 4 liter op een dag. Ook die behoefte neemt af. Soms nog weleens een glaasje cola. Op deze manier omgaan met je voeding voelt niet als een dieet. Voornamelijk op een andere manier eten is dit; vaker en kleinere porties. Ben zelf ook weleens creatief met eten. b.v. boter vind ik vreselijk. Neem dan extra jus. 

Ik vind The Sportsclub geschikt voor een breed publiek. Bijv. op maandag is er een specifieke groep. Ook mensen met een beperking krijgen veel aandacht en worden goed begeleid. Jullie zijn toegankelijk voor iedereen en daardoor voel ik mij hier op mijn gemak. Er wordt ook leuk gereageerd op mensen die b.v. verstandelijk beperkt zijn. De manier van omgaan  met mensen staat jullie te prijzen. Iedereen krijgt veel vitamine A(aandacht). Ik heb een leuk gesprek met Daniel gehad toen ik hier voor het eerst was. We hebben zelfs nog familie verhalen kunnen delen. Stond toen wel voor de 1e keer op de crosstrainer en was behoorlijk buiten adem. Om dan ook nog het gesprek voort te zetten was best intensief. Volgens mij was hij mij ook een beetje aan het testen; wat kan ze hebben.

Het heeft persoonlijk veel voor mij betekend; veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben niet eigenwijs geworden of zo maar wel tevreden met mezelf als ik ze spiegel kijk. Had altijd het idee dat andere mensen een niet al te positief beeld van mij hadden. Als ik nu naar mezelf kijk dan denk ik: He dat ben ik!!! Ook klanten in de winkel reageren heel positief:” je ziet er goed uit, je komt vast de laatste tijd niet aan de koekjes en snoep hier”. Ik voel het heel goed dat ik 7 kilo kwijt ben. Besef ook wel dat geluk alleen niet van gewicht afhangt maar kan nu wel weer leuke kleren kopen. Beweeg ook anders en gemakkelijker.

Mijn partner vindt dat ik nu niet meer moet afvallen. Hij doet ook wel mee met de menu’s die ik volg en is ook een beetje afgevallen. Hij had op zijn werk een medische keuring en het vetpercentage was lager geworden. Het is vooral slim om alternatieven te zoeken in de voeding; b.v. als we stampot eten. Geen spek en worst maar het is ook heel lekker met hamblokjes. Die veranderingen vallen ook goed bij de rest van het gezin. Goede keuzes maken dus.

De begeleiding omtrent het voedingsprogramma is prima. Yvette gaat er echt voor zitten en met veel aandacht probeert ze mijn motivatie op peil te houden. Het is toch evalueren en motiveren. Ze komt ook regelmatig met nieuwe tips. 

Zomerrooster

Van week 29 t/m 34 hanteren wij een zomerrooster

Lees meer

Nieuwe groepslessen

Probeer onze nieuwe groepslessen uit!

Lees meer
Meer nieuws

"Mijn ervaring met de Milon is heel positief omdat dat het intensief is en weinig tijd kost."

Gerda Renkema

"Voldoende aandacht, goede sfeer en deskundige begeleiding."

Abdisalaam

"Vanwege een te hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol moest ik kilo’s kwijt en dat is nu bijzonder goed gelukt."

Hendrik van der Klok

"De manier van omgaan met mensen staat jullie te prijzen. Iedereen krijgt veel vitamine A (aandacht)."

Anoniem

"Je kunt jezelf zijn en het personeel is oprecht geïnteresseerd in de klanten. "

Chantal Wouters

"Ik doe de Milon Cirkel nu 2 maanden, voel verandering in mijn lijf qua conditie en spieren. Ik voel me veel fitter en merk het"

Ida Lagendijk

"Ik ben in 8 weken 10 kilo kwijt geraakt. Door de Milon Cirkel en de voedingsbegeleiding."

Benny

"Toen ik mijn doel behaald had voelde ik me een stuk lekkerder in mijn vel en lekker fit."

Anoniem

" Alle medewerkers zijn aardig, de sfeer is heel gemoedelijk en als ik hulp nodig heb dan krijg ik dat."

Anoniem

"The Sportsclub staat voor mij voor sportiviteit, vitaliteit, spontaniteit, gezelligheid en vriendinnentijd"

Nicoline

"Dankzij The Sportsclub voel ik me elke dag topfit. Mede dankzij de geweldige groepslessen!"

Rutger

"Door te sporten bij The Sportsclub voelen wij ons topfit. We believe in fitness! "

Jacco en Joas

"In principe is 2 x Milon Cirkel per 10 dagen voldoende. De Milon Cirkel maakt sporten nóg leuker!"

Nel Aasman

"Bij The Sportsclub is iedereen welkom. Er wordt geen verschil gemaakt in wie, hoe en waarom!"

Iris

"Door de ontspannen sfeer in de club kan ik me goed inspannen en een heerlijk workout doen, elke keer weer."

Anita

"Na elke training zit ik weer vol energie. De trainers zorgen dat ik elke keer alles uit mijn training haal."

Katrina

"Ik had niet zoveel met sporten, maar dankzij The Sportsclub is sporten echt mijn passie geworden."

Yvonne

"Door de instructeurs ka ik veilig sporten met een thuisgevoel. En daar hou ik van!"

Fedde

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.