The Sportsclub scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Auke Veenstra

Ik was op zoek naar een sportactiviteit onder begeleiding met de nodige deskundigheid  i.v.m. mijn ziekte fibromyalgie. Ik was ook van plan om met mijn gewicht aan de slag te gaan. Twee jaar geleden ben ik hier ook geweest, ben toen afgehaakt. Kreeg geen goede uitleg van de instructies. Wilde het uiteindelijk toch nog een keer proberen. Begin dit jaar kon ik niet eens uit de auto komen vanwege mijn fysieke klachten. Bij Ortius te Heerenveen ben ik ook begeleid. Stress was voor mij moeilijk te hanteren en is van invloed op mijn ziektebeeld. Toen kwam er duidelijk een verbetering.
Veel onverklaarbare klachten. Ook veel last van mijn voeten. Toen ik hier begon kwam ik in aanraking met Jacob; ik kreeg duidelijke uitleg en had een goede klik met hem. In de fysiogym groep heb ik een aantal keren meegedaan en kreeg daarna mijn eigen schema. De gezelligheid  in de groep ervaar ik als heel positief.

Mijn ervaringen tot nu toe zijn fantastisch. Ik wil hier nooit weer weg. De ondersteuning die Jacob geeft is heel bijzonder. Daarna kreeg ik contact met Robert voor de voedingsbegeleiding. Ik wist dat mijn klachten zouden verminderen bij gewichtsverlies en dat daar zeker een hele uitdaging lag. “Ik voel mij nu echt super” en mijn zelfvertrouwen is terug. In april van dit jaar was ik 95 kilo en inmiddels is de 81 kilo bereikt. Hierbij is het vetpercentage ook goed verlaagd. Bij mijn vorige werkgever werd mijn contract van 30 uur per week niet verlengd omdat de fysieke klachten dat niet toelieten. Door te sporten en een veel betere conditie ben ik inmiddels van werkgever veranderd en heb een contract van 40 uur per week in de dagdienst en kan ik die baan heel goed aan.
Had destijds ook niet genoeg ontspanning en kon mijzelf niet opladen. De eigenschap om altijd voor iedereen klaar te staan heb ik nu ook beter onder controle.

Mijn vriendin traint hier ook; 9 kilo afgevallen. Natuurlijk neem ik af en toe een tussendoortje en is een biertje op zijn tijd echt genieten. Heb de rust en regelmaat gevonden en voel mij gelukkig. Bij The Sportsclub is veel betrokkenheid onder het personeel. Altijd vriendelijk en de aangeboden evaluaties zorgen voor motivatie. Ik adviseer mensen om hier naar toe te gaan. Deel mijn ervaringen ook in mijn omgeving. Het scheelt ook bij het inkopen doen. Het is over het algemeen alleen voeding wat we kopen. Het heeft persoonlijk veel voor mij betekend.

Mijn omgeving is de verandering natuurlijk ook niet ontgaan. Mijn buurman was altijd super slank. Hij had een leuk jasje. De afspraak was dat als ik rond de 80 kilo zou zijn het jasje naar mij ging. Nu dat is gelukt. Samen op de foto gegaan; dat voelde geweldig. “Je moet niet meer afvallen” ; dat heb ik in 20 jaar niet gehoord. Twee maanden geleden nieuwe kleren gekocht. Voorheen was het maat XXL wat ik nodig had. Nu kan ik mij verheugen op maat M en zelfs af toe schiet ik in een S.

Ik kreeg geen medicatie voor fibromyalgie, maar wel voor te hoge bloeddruk. De bloeddruk is inmiddels weer oke en mogelijk dat ik binnenkort kan stoppen met die medicijnen. Mijn huisarts was ook heel verbaasd en natuurlijk nieuwsgierig. Ik durf ook veel beter met een ontbloot bovenlijf te lopen en dus weer naar het zwembad!  Binnenkort zie ik mijn broer sinds lange tijd en hij zal zeker verrast zijn.

Ik heb ervaren dat jullie veel voor mensen betekenen met fysieke klachten en de wens om af te vallen. Mogelijk kunnen jullie hier meer bekendheid aan geven zodat het nog veel meer positieve reacties oplevert.

Nieuw rooster

Doe mee met onze nieuwe lessen!

Lees meer

Zomerrooster

Van week 29 t/m 34 hanteren wij een zomerrooster

Lees meer
Meer nieuws

"Mijn ervaring met de Milon is heel positief omdat dat het intensief is en weinig tijd kost."

Gerda Renkema
Auke Veenstra

"Ik heb de rust en regelmaat gevonden en voel mij gelukkig"

Auke Veenstra

"Voldoende aandacht, goede sfeer en deskundige begeleiding."

Abdisalaam
Hendrik van der Klok

"Vanwege een te hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol moest ik kilo’s kwijt en dat is nu bijzonder goed gelukt."

Hendrik van der Klok

"De manier van omgaan met mensen staat jullie te prijzen. Iedereen krijgt veel vitamine A (aandacht)."

Anoniem

"Je kunt jezelf zijn en het personeel is oprecht geïnteresseerd in de klanten. "

Chantal Wouters

"Ik doe de Milon Cirkel nu 2 maanden, voel verandering in mijn lijf qua conditie en spieren. Ik voel me veel fitter en merk het"

Ida Lagendijk

"Ik ben in 8 weken 10 kilo kwijt geraakt. Door de Milon Cirkel en de voedingsbegeleiding."

Benny

"Toen ik mijn doel behaald had voelde ik me een stuk lekkerder in mijn vel en lekker fit."

Anoniem

" Alle medewerkers zijn aardig, de sfeer is heel gemoedelijk en als ik hulp nodig heb dan krijg ik dat."

Anoniem

"The Sportsclub staat voor mij voor sportiviteit, vitaliteit, spontaniteit, gezelligheid en vriendinnentijd"

Nicoline

"Dankzij The Sportsclub voel ik me elke dag topfit. Mede dankzij de geweldige groepslessen!"

Rutger

"Door te sporten bij The Sportsclub voelen wij ons topfit. We believe in fitness! "

Jacco en Joas

"In principe is 2 x Milon Cirkel per 10 dagen voldoende. De Milon Cirkel maakt sporten nóg leuker!"

Nel Aasman

"Bij The Sportsclub is iedereen welkom. Er wordt geen verschil gemaakt in wie, hoe en waarom!"

Iris

"Door de ontspannen sfeer in de club kan ik me goed inspannen en een heerlijk workout doen, elke keer weer."

Anita

"Na elke training zit ik weer vol energie. De trainers zorgen dat ik elke keer alles uit mijn training haal."

Katrina

"Ik had niet zoveel met sporten, maar dankzij The Sportsclub is sporten echt mijn passie geworden."

Yvonne

"Door de instructeurs ka ik veilig sporten met een thuisgevoel. En daar hou ik van!"

Fedde

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.